BESTICKEREN VAN UW MACHINES

Machines die opvallen? Stevigheid uitstralen? En klasse uitademen? Dat is een idee met hoge plakfactor. Vraag ons daarom logo's, pictogrammen, chassisplaatjes en wettelijke signalisatie te maken.

Meer info

BESTICKEREN VAN UW VOERTUIGEN

Een vloot wagens die er allemaal geweldig uitzien? Of politiewagens, brandweervoertuigen en ziekenwagens waar niemand naast kan kijken? OTM bestickert één tot honderden voertuigen. Ook die van u. Stap maar in.

Meer info

BESTICKEREN VAN UW GEBOUWEN

Uw gebouw zal strak en modern ogen. Dankzij onze bestickering, zowel binnen als buiten. Kijk maar naar onze in het oog springende projecten. Een nieuw project of een naamswijziging op het programma? Bel OTM.

Meer info

UW NUMMERPLATEN

De beste nummerplaten van heel het land hangen bij OTM. En op uw wagen, want wij zijn de officiële leverancier van de Belgische nummerplaat. Hebt u een tweede nummerplaat nodig? Vanaf één stuk tot grotere volumes: bestel ze bij ons.

Meer info

UW PLAATHOUDERS

Een plaathouder met uw eigen tekst en ontwerp is als een visitekaartje. OTM ontwerpt én maakt uw plaathouders – al vanaf twee stuks. Plaathouder én bedrukking zijn van de allerhoogste kwaliteit, de moeite waard. Wacht niet langer.

Meer info