100.000 containers van SUEZ naar VEOLIA door team OTM

SUEZ zet met haar rebrandingsproject de stap naar VEOLIA en heeft daarvoor OTM-Zenith gekozen als partner om dit grootst traject te coördineren. Zo staan er maar liefst 100.000 containers en 750 SUEZ-vrachtwagens te wachten om in de nieuwe look van VEOLIA gestoken te worden.

Onze productie is klaar om deze oplage van stickers te produceren en ons montageteam kreeg ook al hun OTM-VEOLIA gepersonaliseerde bestelwagen om de grote bulk aan containers en vrachtwagens in heel het land in een nieuw jasje te steken.

Door onze jarenlange expertise en door dergelijke grote projecten in het verleden te begeleiden zowel in productie als in de montage van stickeringen, is OTM-Zenith DE uitgelezen partner voor deze uitdaging en slaan we graag de handen in elkaar om deze transitie samen met VEOLIA tot een goed einde te brengen.

Om een mooi resultaat op te leveren in een korte periode, schakelden we alvast een team in met meer dan 20 OTM’ers waaronder projectmanagers en monteurs. Vanaf heden te spotten in  hun bestelwagens in heel België.

Onze projectmanagers gaan op hun beurt het project en het montageteam aansturen vanuit ons centraal punt in Brussel. 

We zijn enorm trots dat de klant opnieuw beroep doet op OTM-Zenith.