Categorieën
Geen onderdeel van een categorie

Dune Hotel

Mercedes van het Dune Hotel gewrapt in Nieuwpoortse zandstructuur

Deze nieuwe Mercedes Citan werd door het carwrapteam van OTM-Zenith in een full colour wrap uitgerust. En niet zomaar een wrap want speciaal voor onze klant hebben we een design ontworpen van levensecht zandstructuur geïnspireerd op het Nieuwpoortse zandstrand!  

 

Ons bedrijf werkt op maat en denkt aan elk detail zo werd ook het dak meegenomen in ons design en kan je daar ook de vermelding van het prachtige Dunehotel zien. Ideaal om vanuit de hoge appartementen aan de kust deze mooie wagen te spotten, die er nu wel heel mooi uitspringt in zijn nieuw gewrapt design.  

 

Weer topwerk van ons team en op onze beurt dankbaar voor het vertrouwen in ons bedrijf en trots dat we mee mochten werken aan zo’n mooi project!