Plaathouders

Productie en ontwerp van plaathouders

Bent u een reseller van plaathouders die tientallen of honderden stuks ineens bestelt? Of bent u een zelfstandige die via de plaathouder op uw wagen reclame wil maken voor uw eigen zaak? OTM ontwerpt en produceert uw plaathouders.

 

Design plaathouders door u of door ons

Het design van uw plaathouder moet de stijl van uw bedrijf uitstralen en de juiste elementen bevatten: uw bedrijfsnaam, slogan, telefoonnummer, website, enzovoort.

 

Kies de manier die u het best past:

• Design door onze grafische studio. Zij gaan aan de slag met uw richtlijnen en maken er een pareltje van een plaathouder van.

• Design door u. Gebruik de module ‘plaathouders’ op onze webshop.

 

Correct, trilvrij en uv-bestendig

• Met respect voor de wet. Wij produceren de officiële nummerplaat en hebben onze plaathouders zo ontwikkeld dat ze voldoen aan alle wettelijke voorschriften.

• Anti-trilveertjes. Al onze plaathouders zijn uitgerust met veertjes die het trillen voorkomen. Daardoor zijn er helemaal geen trilgeluiden te horen.

• Plaathouders én bedrukking uv-bestendig. Op de bedrukking brengen we een beschermende vernislaag aan. Bovendien zijn onze plaathouders en de bedrukking bestand tegen uv-stralen. U kunt jarenlang elke week met uw auto naar de carwash, uw plaathouder behoudt altijd zijn mooie uitstraling.