Bestickering van wagenvloten

Bestickering van uw wagenvloot overal in België

Een car fleet van enkele wagens of een wagenvloot van honderden voertuigen? Wij produceren én plaatsen de stickers snel en op de millimeter juist. Dat doen we in ons montage-atelier in Brussel. Of wilt u dat we bij u in de buurt werken? We kunnen terecht op liefst 41 andere locaties in België. En we komen natuurlijk ook bij u ter plaatse. Met andere woorden: waar u ook gevestigd bent, we plaatsen uw sticker

 

Laat uw car fleet bestickeren door de marktleider

Zowat alle grote wagenvloten van het land kloppen bij ons aan voor bestickering en rebranding van hun voertuigen. Waarom?

 

We bieden:

• de grootste productiecapaciteit in België met een oppervlakte van meer dan 4.000 m2

• een machinepark met gloednieuwe drukpersen, zowel zeefdruk als digitaaldruk

• een eigen montageteam van meer dan 10 medewerkers, opgeleid en jaarlijks hertraind door 3M – ze hebben de meest recente technieken in de vingers

 

Garantie op maat voor bestickering auto’s
U wilt zeker zijn van een eenvormige bestickering van al uw wagens – ook nadat er bijvoorbeeld na een ongeval een deukje is weggewerkt. Daarom bieden we u samen met 3M een op maat gemaakte projectgarantie.

Materialen, plaatsing en vervangstukken zijn dan gedurende een periode gegarandeerd voor uw project in z’n geheel. Zoals gezegd, 3M zet er ook zijn handtekening onder.