Eerste politiemoto’s in Battenburgpatroon

Politie Aalter heeft de eerste 3 politiemoto’s in België door OTM-Zenith in Battenburgpatroon laten stripen.

Een hele eer dat we met OTM-Zenith het battenburgpatroon op de eerste 3 politiemoto’s in België mochten aanbrengen. 

 

Een belangrijke primeur dat gerealiseerd werd mede dankzij burgemeester van Aalter en gewezen minister van o.a. Veiligheid en Defensie Pieter De Crem en Politiezone Aalter.

 

Belangrijk want zo bekrachtigt hij het belang van de nieuwe technieken van striping, zodat ook andere korpsen deze zullen volgen met hun voertuigen.

 

Want battenburgstriping  verhoogt nog meer de veiligheid en zichtbaarheid. Ze geraakt ondertussen steeds meer bekend bij de Belgisch politiekorpsen. Zo hebben we reeds 80 combi’s afgewerkt in Battenburgpatroon voor Politiezone Antwerpen. 

 

We produceren daarvoor striping aan de hoogste kwaliteit zodat veiligheid en duurzaamheid gegarandeerd blijft bij de politievoertuigen.
De combinatie van de kwaliteit in hoogreflecterende folie en ons team dat met ervaring en expertise de plaatsing uitvoert, maakt dat we een sterke partner zijn binnen het Belgisch veiligheidsbeleid. 

 

Maar onze kwaliteit staat ook internationaal bekend, zo leveren en plaatsen officiële striping voor voertuigen buiten België.

 

Voor al uw vragen over striping en alle mogelijke Battenburgtoepassingen, kan je terecht op www.battenburg.be.  

 

Lees ook het artikel in Het Laatste Nieuws:

 Motors politiezone Aalter dragen als eerste speciaal patroon: “Het verhoogt de zichtbaarheid en onze veiligheid” | Aalter | hln.be