OTM-Power ⚡

Eigen productie: u krijgt altijd het nieuwste

Met een productie-entiteit van meer dan 4.000 m2 in Brussel en een eigen R&D-afdeling staan we dagelijks paraat voor u. Elk jaar investeren we in de nieuwste machines en technologieën. Zo hebt u ook als klant altijd een streepje voor.

Eigen designteam: we werken samen met u

Ons designteam tekent de projecten samen met u uit. Tijdens het design houden ze rekening met de mogelijkheden van het productieproces. Zo houden we creativiteit en budget perfect in evenwicht.

Eigen montageteam: oog voor detail

Het eindresultaat telt. Daarom kunt u een beroep doen op ons montageteam. Dat kan in ons eigen plaatsingsatelier in Brussel. Het biedt u de zekerheid dat alles gebeurt met oog voor detail. Wilt u de stickers zelf plaatsen? Dat kan, we leveren snel en correct.

Garantie voor kwaliteit: continue verbetering

U kunt rekenen op topkwaliteit en een verregaande dienstverlening. OTM is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. Ons team gaat voor continue verbetering (kaizen methode), een streven dat ondersteunt wordt door onze eigen kwaliteitsdienst.

Snelle levering: we zijn kortbij

U vraagt een snelle service? Reken maar van yes! Wij gaan meteen voor u aan de slag in ons atelier in Brussel. Daar ontwikkelen en produceren we alles. Deze combinatie van nabijheid en reactiesnelheid is een grote troef.

Persoonlijk contact: u spreekt met de juiste persoon

Elke medewerker en elk team van OTM is gespecialiseerd. We brengen u meteen in contact met de juiste persoon die met kennis van zaken uw vraag kan beantwoorden. Maak nu een afspraak om samen uw project te starten.