OTM op Infopol

OTM was op 10,11 & 12 mei aanwezig op Infopol – de grootste beurs voor veiligheidsdiensten – tijd dus om terug te blikken op 3 topdagen waar we weer veel van onze trouwe klanten mochten ontmoeten en zonder zorgen terug fysiek de ‘hand’ mochten schudden.

 

Al jaar en dag is OTM de grootste Belgische stripingproducent en plaatser van stripingen. We zijn een gevestigde waarde Belgische veiligheidslandschap en een kwalitatieve partner van de overheid. Wij voeren niet enkel uit maar denken ook mee met jullie!

 

We blijven vernieuwen en springen mee op de nieuwe trends. Trots hebben we deze dagen dan ook onze nieuwe producten voorgesteld aan de aanwezige beursbezoekers.

 

Als voornaamste de veel- en alom besproken Battenburgstriping. We doen deze ondertussen met een folie in Klasse 3. Verhoging in zichtbaarheid en kwaliteit verzekerd.

 

Daarnaast stelde we ook de nieuwe ’thermische daknummers’ voor. Een nieuwe techniek waardoor deze zichtbaar zijn op hoge hoogte en door alle weersomstandigheden.

 

Als 3de stelde we ook de nieuwe politiestriping voor die we steeds meer upgraden naar een Klasse 2 bestickering, wat de zichtbaarheid zal verhogen. Het design blijft dezelfde om de herkenbaarheid optimaal te behouden.

 

We zijn alvast klaar om te produceren, leveren en plaatsen als de overheid en veiligheidsorganen beslissingen nemen in de nieuwe stripingnormen.

 

Om Infopol 2022 af te sluiten willen graag onze OTM-helden bedanken om samen 3 succesvolle dagen van te maken. Van technical office, admin, ICT, productie tot (inside)sales team, marketing, etc…. Een welgemeende dankjewel!

 

Nieuwe afspraak Infopol 2024!