Over ons

Uw project is ons project
Bij alle projecten adviseren en versterken OTM-medewerkers van verschillende afdelingen elkaar. Zij completeren elkaars vakkundigheid en productkennis. 
 
Hebt u een groot project? Dan stellen we een strategisch projectteam samen. Zo bent u altijd zeker van de juiste en voor u vertrouwde contactpersonen. Zij zorgen voor een strikte follow-up van de planning en respect voor de overeengekomen garantievoorwaarden.
Professionele service
Als Belgische marktleider en grootste speler van het land werken we voor grote nationale en internationale bedrijven, maar ook kleinere opdrachtgevers zijn van harte welkom.
 
U bent als klant bij OTM zeker van een uiterst professionele service. Van aanvraag tot oplevering hebt u een vaste contactpersoon voor de begeleiding van uw bestelling. Alle communicatie verloopt via korte lijnen: u bent altijd perfect op de hoogte.
U krijgt kwaliteit met een ISO-label

OTM biedt u oplossingen voor de visuele identiteit van uw organisatie en/of veiligheidselementen.  Het spreekt voor zich dat u betrouwbaarheid, confidentialiteit en stabiliteit belangrijk vindt, net als de kwaliteit en continuïteit van onze technische oplossingen. Wees gerust, kwaliteit zit niet alleen in ons DNA. We werken er dagelijks aan, onze ISO 9001- en ISO 14001-certificaten bewijzen dat.

OTM-Zenith, succesvol in één bedrijf

OTM en Zenith Automotive werken al enkele jaren samen. Daardoor bieden we Europese auto-invoerders en fabrikanten van voertuigen grafische communicatieproducten aan voor de verkooppromotie en identificatie van voertuigen.

Dankzij de succesvolle samenwerking zijn beide bedrijven in 2018 gefusioneerd. Zenith Automotive is nu een aparte divisie binnen OTM-ZENITH nv.

Stel uw vertrouwen in de marktleider
Wij zijn experts in het decoreren en bestickeren van machines, voertuigen en gebouwen.  Dat vak hebben we in de vingers.
 
Met 60 jaar ervaring staan we aan de top van de Belgische markt.  Onze expertise hebben we opgebouwd in signalisatie een visuele communicatie.  Dat maakt ons tot uw uitgelezen partner voor uw decoratie- en beletteringsprojecten.
Interessant voor uw risico-opdrachten: 3M ‘Platinum’ status
Dagelijks werken wij met allerlei soorten zelfklevend vinyl en folie van topfabrikanten, onder meer 3M. Daardoor kennen wij alle toepassingsgebieden en kwaliteiten van het materiaal. Fabrikanten betrekken ons graag als deskundige uitvoerende partij bij het testen van hun materialen.
 
OTM staat met de Platinum status in het nieuwe 3M Select Graphic Provider-programma als enige in België op het hoogste niveau. Door onze nauwe samenwerking met 3M zijn wij in staat voor grote risicovolle opdrachten een langdurige garantie aan te bieden.